Poczta
USOSweb
Biblioteka
Znajdź pracownika
Tłumacz
Dostępność
Вступна кампанія
KANDYDAT
OFERTA DYDAKTYCZNA
Studia I stopnia
Studia II stopnia
Studia podyplomowe
Kursy i szkolenia
REKRUTACJA
Terminarz
Zasady rekrutacji
Dokumenty
Krok po kroku
FAQ
Informacje dodatkowe
Uczelnia przyjazna osobom z niepełnosprawnościami
Rekrutacja ONLINE
KONTAKT
INŻYNIERALIA
STUDENT
SPRAWY STUDENCKIE
Organizacja roku
Jakość kształcenia
Stypendia i zapomogi
Kredyty studenckie
Domy studenta
Biuro Karier
Uczelniana Rada Samorządu Studenckiego
Kontakt
Wrzutnia biblioteczna
Regulamin studiów
Opłaty podczas studiów
Ubezpieczenia
Pomoc psychologiczna
Przychodnia akademicka
ORGANIZACJA STUDIÓW
Plan zajęć
Harmonogram zjazdów
Program studiów
Praktyki studenckie i staże
Dług punktowy ECTS
USOSweb
DYPLOMOWANIE
Terminarz egzaminów dyplomowych 2024/2025
Archiwum Prac Dyplomowych
Procedura dyplomowania
INFORMACJE DLA STUDENTÓW
Studenckie koła naukowe
Wykaz opiekunów lat
DOKTORANT
ABSOLWENT
PRACOWNIK
PRACA
Konkursy na stanowisko nauczycieli akademickich
Oferty pracy
INNE
Bezpieczeństwo i higiena pracy
Baza Wiedzy
INTRA
Kodeks etyki pracownika naukowego
Znajdź nas
WYDZIAŁ
Aktualności
Historia
Władze
Pełnomocnicy Dziekana
Kolegium Wydziału
Rada naukowa
Rady programowe
Zespoły
Biuro Dziekana
Samorząd Studencki
Informacje dla szkół
Konkurs "Indeks dla Rolnika"
Jubileusz 55-lecia Wydziału
STRUKTURA
NAUKA i BADANIA
Działalność naukowa
Stopnie i tytuły
Patenty
Lista odmian z przyznanym wyłącznym prawem
Konferencje i seminaria
Innowacyjność
Ewaluacja
RZD Minikowo
WSPÓŁPRACA
Szkoły partnerskie
Współpraca z gospodarką
KONTAKT
STUDIES in ENGLISH
AGROTECHNOLOGY
BIOTECHNOLOGY
FOOD DESIGN
Poczta
USOSweb
Biblioteka
Znajdź pracownika
Tłumacz
Вступна кампанія
KANDYDAT
STUDENT
DOKTORANT
ABSOLWENT
PRACOWNIK
WYDZIAŁ
STRUKTURA
NAUKA i BADANIA
WSPÓŁPRACA
KONTAKT
STUDIES in ENGLISH
KANDYDAT
INŻYNIERALIA
KONTAKT
REKRUTACJA
Terminarz
Zasady rekrutacji
Dokumenty
Krok po kroku
FAQ
Informacje dodatkowe
Uczelnia przyjazna osobom z niepełnosprawnościami
Rekrutacja ONLINE
OFERTA DYDAKTYCZNA
Studia I stopnia
Studia II stopnia
Studia podyplomowe
Kursy i szkolenia
STUDENT
SPRAWY STUDENCKIE
Organizacja roku
Jakość kształcenia
Stypendia i zapomogi
Kredyty studenckie
Domy studenta
Biuro Karier
Uczelniana Rada Samorządu Studenckiego
Kontakt
Wrzutnia biblioteczna
Regulamin studiów
Opłaty podczas studiów
Ubezpieczenia
Pomoc psychologiczna
Przychodnia akademicka
ORGANIZACJA STUDIÓW
Plan zajęć
Harmonogram zjazdów
Program studiów
Praktyki studenckie i staże
Dług punktowy ECTS
USOSweb
DYPLOMOWANIE
Terminarz egzaminów dyplomowych 2024/2025
Archiwum Prac Dyplomowych
Procedura dyplomowania
INFORMACJE DLA STUDENTÓW
Studenckie koła naukowe
Wykaz opiekunów lat
DOKTORANT
ABSOLWENT
PRACOWNIK
PRACA
Konkursy na stanowisko nauczycieli akademickich
Oferty pracy
INNE
Bezpieczeństwo i higiena pracy
Baza Wiedzy
INTRA
Kodeks etyki pracownika naukowego
WYDZIAŁ
Informacje dla szkół
Samorząd Studencki
Konkurs "Indeks dla Rolnika"
Pełnomocnicy Dziekana
Biuro Dziekana
Historia
Aktualności
Władze
Kolegium Wydziału
Rada naukowa
Rady programowe
Zespoły
Jubileusz 55-lecia Wydziału
STRUKTURA
NAUKA i BADANIA
Działalność naukowa
Konferencje i seminaria
RZD Minikowo
Ewaluacja
Innowacyjność
Lista odmian z przyznanym wyłącznym prawem
Patenty
Stopnie i tytuły
WSPÓŁPRACA
Współpraca z gospodarką
Szkoły partnerskie
KONTAKT
STUDIES in ENGLISH
BIOTECHNOLOGY
AGROTECHNOLOGY
FOOD DESIGN
wróć
STUDENT >
ORGANIZACJA STUDIÓW >
Praktyki studenckie i staże
SPRAWY STUDENCKIE
Organizacja roku
Jakość kształcenia
Stypendia i zapomogi
Kredyty studenckie
Domy studenta
Biuro Karier
Uczelniana Rada Samorządu Studenckiego
Kontakt
Wrzutnia biblioteczna
Regulamin studiów
Opłaty podczas studiów
Ubezpieczenia
Pomoc psychologiczna
Przychodnia akademicka
ORGANIZACJA STUDIÓW
Plan zajęć
Harmonogram zjazdów
Program studiów
Praktyki studenckie i staże
Dług punktowy ECTS
USOSweb
DYPLOMOWANIE
Terminarz egzaminów dyplomowych 2024/2025
Archiwum Prac Dyplomowych
Procedura dyplomowania
INFORMACJE DLA STUDENTÓW
Studenckie koła naukowe
Wykaz opiekunów lat
Praktyki studenckie i staże
Opiekunowie praktyk zawodowych w roku akademickicm 2023/2024
Miejsca praktyk studenckich dla kierunku AK, BIO, ROL, ZiF
Zasady organizacyjno - regulaminowe oraz procedura zaliczania praktyk zawodowych:
Ogólnouczelniany Regulamin Zawodowych Praktyk Studenckich na PBŚ
Załącznik 1. Podanie studenta o praktykę
Załącznik 2. Umowa o organizację praktyki studentów PBŚ WRiB
Załącznik 3. Oświadczenie studenta o ubezpieczeniu
Załącznik 4. Zasady przygotowania prezentacji z przebiegu praktyk zawodowych
Załącznik 5. Dziennik praktyk
Załącznik 6. Zasady zaliczenia praktyk
Załącznik 7. Karta kontroli praktyk
Zadania Opiekuna praktyk na AK, BIO, ROL, ZiF
Umowa i załączniki po angielsku:
Umowa o organizację praktyki_ANG
Załącznik 1. Podanie studenta o praktykę_ANG
Załącznik 2. Oświadczenie studenta o ubezpieczeniu_ANG
Załącznik 3. Dziennik praktyk_ANG
Załącznik 4. Raport kontroli praktyk_ANG
Ankiety ewaluacyjne:
Ankieta oceny praktyki - wypełnia Student
Ankieta oceny praktyki - wypełnia Organizator praktyk
Oferty pracy, praktyk studenckich i staży:
Staż w SCANDAGRA POLSKA
Praktyka w BactoTech Sp. z o.o.
Staż w Chemirol Sp. z o.o.
Praktyka w Czajkowski Maszyny Sp. z o.o.
Płatne praktyki w BayWa Agro Polska Sp. z o.o.
Praktyka w Sekwoja Garden Sp. z o.o.
Płatna praktyka lub staż w Goodvalley Polska Sp. z o.o.
Płatne praktyki w Farms Ltd w Wielkiej Brytanii
Please ensure Javascript is enabled for purposes of
website accessibility